Ruhadarabot vitt állatkórházba egy buzgó állatvédő, mert azt hitte, bébisüni
Kedves történet Angliából
Ruhadarabot vitt állatkórházba egy buzgó állatvédő, mert azt hitte, bébisüni

Facebook/Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital

2024. 03. 27.
Egy lelkes állatbarát nő egy egész éjszakát azzal töltött, hogy egy beteg sündisznóbébinek segítsen, hogy megmentse az életét. Legalábbis ezt gondolta. Utóbb ugyanis kiderült, hogy az állatka valójában nem más, mint egy pompom, egy egyszerű műszőrme bojt.

A komikus eset egy angliai út szélén kezdődött, ahol az idős nő azonnal akcióba lendült, amikor meglátta az elhagyott „állatot”. Miután azonban egy éjszakán át nem látta, hogy a „süni” mozogna vagy enne, a hölgy a cheshire-i állatkórházba vitte.

„Az volt a nap első (beteg)felvétele. A hölgy egy dobozzal jött be, azt mondta, hogy ezt a sünbébit a járdán találta, és mivel hideg volt, felvette” - emlékezett vissza a zavarba ejtő esetre Janet Kotze, a az állatkórház vezetője. „Elvettem tőle a dobozt, és bevittem a triázsba, ami egy külön helyiség. Kinyitottam a dobozt, és, nos, nem igazán hittem el, amit láttam.

Azt gondoltam: ez aztán biztosan nem sün, talán valami másfajta bolyhos lény.”

Amint viszont a kezébe vette, Kotze rájött, hogy itt másról van szó. „Rájöttem, hogy egyáltalán nem állat, felemeltem, és a súlyán egyértelműen éreztem, hogy ez nem sün, és egyáltalán nem is állat" - mondta. „Visszatettem a dobozba, majd kijöttem, és azt mondtam a hölgynek: „Ez valójában egy bojt egy bojtos sapkáról."

A hölgy ettől nagyon zavarba jött, és megkérdezte, hogy az igazgató viccel, majd kicsoszogott a kórházból a dobozával és a bóbitával. „Nagyon aranyos volt. Áldja meg (az ég), a szíve a helyén volt” - mondta Kotze.

(NY Post / Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!