Puszta kézzel küzdött meg egy tigrissel a gyermekét védő indiai nő
Puszta kézzel küzdött meg egy tigrissel a gyermekét védő indiai nő

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 09. 14.
Súlyos sérülésekkel került kórházba, de sikerült megmentenie gyermeke életét annak az indiai nőnek, akinek az egyéves kisfiára támadt egy tigris.

Archana Choudhary kisfiával egy mezőn tartózkodott éppen a Bandhavgarh tigriseknek fenntartott rezervátum közelében, és nem látta a bokrok között rejtőző tigrist. Az állat váratlanul megtámadta a kisgyermeket és belemélyesztette a fogait a fejébe, majd megpróbálta magával vonszolni.

Choudhary azonnal felvette a harcot a tigrissel, és puszta kézzel szedte ki a kisfiút az állat szájából. A tigris ezután is többször megpróbálta a gyermeket magával vonszolni, de az anya rúgásokkal és ütésekkel igyekezett ezt megakadályozni.

A nő eközben súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a tigris átlyukasztotta a tüdejét és a hasán is mély sebeket ejtett, de a kiabálásának köszönhetően a közeli falu lakosai is a segítségére siettek, így végül sikerült együtt elűzniük a tigrist.

Az anya és gyermeke súlyos sérülései ellenére stabil állapotban van, a tigrist pedig néhány órán belül sikerült befogni. A hatóságok igyekeznek megakadályozni, hogy újabb állat szökjön ki a rezervátumból, melynek közelében a falu található.

(Times of India / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!