Műtéten esett át, újra kellett tanulnia a járást Gulyás Gergelynek
Műtéten esett át, újra kellett tanulnia a járást Gulyás Gergelynek

FB/Gulyás Gergely

2024. 03. 28.
Olyan fájdalmai voltak, hogy az utolsó kormányinfón már beinjekciózva válaszolt a jellemzően Magyar Péterrel kapcsolatos kérdésekre – a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mandinernek adott interjút a februári műtétét követően.

"Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni,” - nyilatkozta Gulyás Gergely.

A miniszter köszönetet mondott az orvosainak, ápolóinak és a rehabilitációjában közreműködőknek is, aki elmondása szerint "készségesen és példamutató szemlélettel" álltak a betegekhez.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette: a beavatkozást a Gerincklinikán végezték, ugyanolyan szobában feküdt, mint a többi beteg. Arra a kérdésre, hogy hogy van, azt válaszolta, hogy „ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül.

Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni.

Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak.”

(Mandiner/Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

 

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!