Leszbikus űrboszorkányokkal jelentkezett a Star Wars-sorozat
Az ominózus epizódban az erő segítségével hoztak létre gyermeket
Leszbikus űrboszorkányokkal jelentkezett a Star Wars-sorozat

Forrás: X/dailywire

2024. 06. 13.
A  "Star Wars: Az akolitus" 3. epizódjában két leszbikus űrboszorkány az erő segítségével hoz létre gyermeket. Így hal meg egy franchise - számolt be róla az X-en a Daily Wire. 

A The Acolyte, más néven Star Wars: Az akolitus egy amerikai sci-fi televíziós sorozat, amelyet Leslye Headland készített a Disney+ streaming szolgáltatás számára. A Star Wars-franchise része, a Skywalker-saga eseményei előtt, a Nagy Köztársaság korszakának végén játszódik, és egy jedi nyomozását követi egy bűncselekménysorozat ügyében.

Az ominózus részben látszik, ahogy az űrboszorkányok egy szeánsz keretében, kántálva segítségül hívják az erőt, hogy gyermekük foganjon.

A sci-fi filmekben, fantasy sorozatokban nem ritka az effajta kísérletezgetés: 2021-ben A galaxis őrzői címen futó Marvel-képregénysorozatában Űrlord karaktere nyíltan biszexuális poliámor átalakuláson ment keresztül az egyik  epizódban. A történet új szála azért is volt érdekes, mert a képregény megfilmesített változatában Űrlordot a keresztény hitét rendszeresen és nyíltan felvállaló színész, Chris Pratt játssza.

A Marvel Comics egyik legemblematikusabb karaktere, az eddig konzervatív keresztény értékeket képviselő Amerika kapitány ugyanazon évben lett 80 éves. A jeles alkalomból külön képregény sorozatot kapott, melyben egy hajléktalanokat és csavargókat mentő orrpiercinges homoszexuális tinédzser is Amerika kapitánnyá vált.

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!