Jeffrey Epstein bűntársa szerint a pedofil milliárdost meggyilkolták a börtönben
Jeffrey Epstein bűntársa szerint a pedofil milliárdost meggyilkolták a börtönben

Youtube/TalkTV

2023. 01. 24.
Ghislaine Maxwellt tavaly húsz év börtönbüntetésre ítélték az Egyesült Államokban, mert közreműködött Jeffrey Epstein prostituált-hálózatának fenntartásában. A nő most a börtönből arról beszélt, hogy a pedofil milliárdost szerinte meggyilkolták.

Ahogy arról beszámoltunk, Maxwell a brit elithez tartozott, és tevékenyen részt vett az Epstein-féle pedofil szexrabszolga-hálózat működtetésében, hiszen segítette a férfit a fiatal lányok felkészítésében, hogy utána a nemzetközi elit tagjai szexuálisan kihasználhassák őket.

Epsteinről már évek óta köztudott volt, hogy pedofil hálózatot működtet, de csak 2019-ben vádolták meg fiatal lányok futtatásával. Ezután a börtöncellájában meghalt, még mielőtt a tárgyalására sor kerülhetett volna.

A halálának okaként öngyilkosságot jelöltek meg, de Ghislaine Maxwell egy interjúban arról beszélt, hogy “azt hiszem, hogy meggyilkolták”.

Sokkolt a dolog. Aztán azon gondolkodtam, hogy hogyan történhetett ez meg, mert biztos voltam benne, hogy fellebbezni fog, és abban is, hogy védte a megállapodás, amely alapján nem lehetett vád alá helyezni”

- mondta a férfi bűntársa.

Maxwell arról is beszélt, hogy azt kívánja, bárcsak sosem találkozott volna Epsteinnel, és a saját védelmében elmondta, hogy nem tudta, hogy a férfi “ennyire borzalmas” ember, és 1998-tól már igyekezett más munkát találni.

Mégis még éveken át segédkezett abban, hogy a szexragadozó lányok tucatjait molesztálja és kiközvetítse őket befolyásos és híres barátainak.

(Sky News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!