Horrorisztikus eset: 7 méteres piton nyelt le egy indonéz nőt
"Miután elkaptuk, megtaláltuk az áldozat holttestét a kígyó gyomrában" – mondta a helyi rendőrfőnök
Horrorisztikus eset: 7 méteres piton nyelt le egy indonéz nőt

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 10. 26.
Indonézia egyik kies ültetvényén dolgozó nőt egészben lenyelt egy hét méteres piton. Az 54 éves áldozat vasárnap reggel a Szumátra szigetén lévő egyik ültetvényre ment ki dolgozni szokása szerint, ahonnan azonban este már nem tért haza. Mint kiderült, szörnyű tragédia történt.

Férje jelentette a nő eltűnését, aki vasárnap este bukkant rá felesége szandáljára, fejkendőjére, egyéb ruhadarabjaira és a munkához használt eszközökre, így aztán mások segítségét kérte, hogy feleségét megtalálják. Erről a helyi rendőrség tájékoztatta a média munkatársait.

A kutatómunka eredményeként másnap reggelre egy hatalmas pitonra figyeltek fel a közelben.

„Amikor a rendészeti csapat és a helyiek átkutatták az ültetvényt, egy 7 méter hosszú pitont találtunk.”

Miután elkaptuk, megtaláltuk az áldozat holttestét a kígyó gyomrában

– mondta a helyi rendőrfőnök.

A pitonok jellemzően kisebb állatokat szoktak enni, és egészben nyelik le zsákmányukat, miután azt teljesen összeszorították. Egészen ritkának számít az, hogy embereket támadnak meg, majd nyelnek le.

(TheGuardian/Hetek)

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!