Hibátlan vörös üszőket szállítottak Izraelbe, az ortodox vezetők lázban égnek
Összesen öt példányt vittek a zsidó államba
Hibátlan vörös üszőket szállítottak Izraelbe, az ortodox vezetők lázban égnek

Facebook/The Temple Institute

2022. 09. 22.
Keresztény oldalak sora kezdett a bibliai próféciák közelgő beteljesedéséről írni, miután Izraelbe szállítottak öt vörös üszőt, ami jelként vagy inkább előjelként is értelmezhető a végidők közeledte vonatkozásában.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Még a múlt hét során szállították az öt jószágot a zsidó államba Texasból azt követően, hogy a kirendelt rabbik szemügyre vették őket, és úgy találták, hogy teljesen megfelelnek a mózesi Törvény vonatkozó előírásainak.

Ez pedig azt jelenti, hogy az üszők rituálisan tiszták s így alkalmasak arra, hogy megáldozzák őket.

Azért is van ennek akkora jelentősége, mert a zsidó hagyomány szerint egy hibátlan vörös üsző születése a Messiás elérkezését, és a Templom helyreállításának közeledtét jelzi

Miután az állatok Izraelbe érkeztek, egy farmra szállították őket állatorvosi felügyelet mellett, hogy idővel aztán az állattenyésztők tenyészteni tudják őket. A tenyésztők elmondták, hogy

a mostani volt az első alkalom, hogy élő, kóser üszőket hoztak Izraelbe.

Az egyik cionista keresztény lap (TheIsraelGuys.com) arról számolt be, hogy az esetre az ortodox zsidók úgy tekintenek, mint a jeruzsálemi Templom helyreállítása felé vezető úton tett újabb lépésre.

Mint írják, a rabbik és az ortodox közösség vezetői szerint ezen üszők felhasználhatók a jeruzsálemi zsidó templom számos gyakorlatának visszaállítására, még a harmadik Templom helyreállítása előtt. Ez pedig a bibliai próféciák közelgő beteljesedését vetíti előre.

Nagy volt az öröm köreikben.

(Israel365news/YnetNews/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!