Hasznos tippek költözéshez, lakásfelújításhoz
Podcastunkban igyekszünk támpontokat nyújtani mindazoknak, akik költözés, házvásárlás vagy lakásfelújítás előtt állnak
Hasznos tippek költözéshez, lakásfelújításhoz

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 11. 17.
Minden esetben komoly tervezési folyamatot igényel a döntésünk, ezért podcast beszélgetésünkben két szakértőt is felkértünk; lássanak el minket konkrét tanácsokkal, ötletekkel: milyen szempontokat vegyünk figyelembe, mielőtt belevágnánk nagyszabású „projektünkbe”.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

A beszélgetés első felében Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője segített eligazodni az otthonteremtési támogatások sűrűjében; milyen támogatások vehetőek igénybe már most, illetve miket helyeztek kilátásba 2021. január elsejétől a legalább egy gyermeket nevelő családok számára.

A szakértő arról is beszélt, érdemes alaposan megfontolni egy-egy támogatás igénybevételét; rosszabbul járhatunk, ha olyan feltételeket vállalunk be, amit aztán nem tudunk a jövőben teljesíteni. Rámutatott arra is, hogy észszerűen akár kombinálni is lehet a különféle lehetőségeket, ami főleg a fiatal házaspároknak jelenthet segítséget, akik még nem rendelkeznek komolyabb megtakarításokkal.

A folytatásban Hajós Peggi lakberendező beszélt az ideális sorrendről, amit érdemes szem előtt tartani egy-egy lakásátalakítás során, valamint megjegyezte: hasznos;előzetesen konzultálni szakértővel, mert sok kellemetlenséget ki tudunk kerülni menet közben azáltal, ha tisztában vagyunk otthonunk adottságaival, és ahhoz igazítjuk elképzeléseinket.

A szakértő kitért arra is, milyen pénztárcabarát megoldásokkal tudunk új életet lehelni otthonunk belső tereibe anélkül, hogy nagyobb költségekbe vernénk magunkat vagy átfogó felújításba vágnánk bele.

A műsor végén pedig konkrét tippeket osztott meg velünk a nappali a konyha és a hálószoba felújításához.

hetek
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!