Gyerekellenes Liga
Gyerekellenes Liga

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 07. 22.
Néhány éve Révész Sándor írt egy cikket „A pedofil is ember” címmel a Népszabadságban, amelyben a gyerekpornót tartalmazó rajzfilmek engedélyezése mellett érvelt. Néhányan felháborodtunk. A Népszabadság azóta megszűnt. Jelenleg a Népszava a baloldal legfontosabb (és egyetlen) napilapja és újra megszólal benne a pedofilrelativizáló hang.

Ez egy véleménycikk, ami a szerző álláspontját tükrözi.

Haskó doktor úr cikkének lényege a vége:

„Azt nem hiszem, hogy a pedofíliát tolerálni kellene. Azonban ki kell venni a bűncselekmények közül, és át kell tenni a betegségek csoportjába. Kezelni kell és lehet. Ez persze csak akkor történhet meg, ha a betegséggel orvoshoz fordulhat a beteg. Ha nem kell tartania börtöntől, népharagtól, lincseléstől.”

Csak finoman, ne kelljen börtöntől tartania szegény „gyerekszerető” embertársainknak, nem? Ők olyanok mint például a depressziósok. Föl kell írni nekik antipedánst és a dolog meg van oldva, nem?

Sajnos nem. Voltaképpen jó lenne, ha így lenne, egyszerűbb lenne a dolgunk. De nem ilyen a valóság. A Pestisrácok.hu friss leleplező anyaga teljes mértékben cáfolja Haskó veszélyes érvelését. Egy nagy magyar darknetes pedofil közösségről szól a cikk. A cikknek lesz még folytatása is. Hosszú és megdöbbentő írás, érdemes elolvasni. Én itt csak két elemet emelnék ki. A több mint ezer tagot számláló közösség bejegyzéseit elolvasva:
„…egyetlen egyet sem találtunk, amely arról árulkodna, hogy van olyan tagja a csoportnak, amelyik betegségként tekint szexuális irányultságára, tehát elítéli a gyermekkorúval való szexuális aktust, azért nem is törekszik ilyen együttlétre.”

A másik:

„A fórum indító bejegyzésből kibontakozott beszélgetés abszolút rácáfol, hogy a “többség nem csinál semmi rosszat, csak képeket nézeget”, hiszen szinte valamennyi megszólaló vagy saját élményről számol be, vagy segítséget kér ahhoz, hogy végre valós élménye lehessen. „

Mivel nem tartják magukat betegnek, ezért eszük ágában sem lenne orvoshoz fordulni és szeretnének valós élményekhez jutni végre a sok kép után. Ebből az következik, hogy ha nem kell tartaniuk börtöntől ( ahogy azt a Népszava publicistája szeretné), akkor biztos sokkal többük jut el a tényleges erőszakhoz. (Igen , erőszakhoz. Bár a fórumon mindenki elszántan erőszakmentes, ez nyivánvalóan akkor is erőszak, ha a kiskorú „beleegyezik” és „örül” a dolognak.)

Összefoglalva a dolgot: aki ki akarja venni a még tettig nem jutott pedofíliát a bűncselekmények közül, az valójában a pedofil erőszak növekedéséért dolgozik. Akkor is, ha nem ezt akarja. (Egyébként is, a képek nézegetése is tett, erről beszélgetni a neten is tett, bár enyhébb büntetést érdemel, mint a fizikai aktus elkövetése.) 

A büntetőjog terén liberális érvelés azt állítja, hogy a szexuális késztetés pornográfia segítségével való kiélése csökkenti a tényleges erőszak elkövetésének valószínűségét. Ennek egyrészt a józan ész és a feltárt tények, statisztikák is ellentmondanak.

Mindez azt jelenti, hogy Révész, Haskó és a hozzá hasonlók ténylegesen a gyerekek érdekei ellen dolgoznak. Ezt teszi a vezető ellenzéki napilap is azzal, hogy teret ad ilyen nézeteknek... Remélem csak arról van szó, hogy nem gondolták át a dolgokat józanul. Talán a feltárt tények meggyőzik őket, hogy nagyon rosszul és veszélyesen gondolkodnak. Ha ez nem történik meg, akkor maradnak továbbra is a Gyerekellenes Liga tagjai.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!