Fotó: Bámulatos képet osztott meg egy pilóta, mit látott Izland felett az égen
Fotó: Bámulatos képet osztott meg egy pilóta, mit látott Izland felett az égen

Instagram/jpcvanheijst

2024. 03. 27.
Igazán elképesztő pillanatot örökített meg egy pilóta, amikor egy Boeing 747-es géppel repült át az Atlanti-óceán északi része felett.

Christiaan van Heijst kapitány, teherszállító pilóta és fotós elmondta, hogy néhány száz kilométerre délre volt Izlandtól, amikor a szemei elé tárult a sarki fény a maga pompájában, miközben Izland fővárosának, Reykjavíknak a városi fényei kontrasztos, narancssárgás fényben világították meg a horizontot.

A képet a pilóta Instagramon tette közzé:

 

A kapitány egyébként a hónap elején szintén megosztott egy hasonlóan lenyűgöző képet, akkor is a sarki fényről:

(Instagram / New York Post / Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!