„Felettébb diadalmaskodunk” - Bibliai verssel ellátott sportcipőt dobott piacra egy NBA-sztár
„Felettébb diadalmaskodunk” - Bibliai verssel ellátott sportcipőt dobott piacra egy NBA-sztár

Twitter/Jonathan Isaac

2023. 11. 20.
Az orlandói Jonathan Isaac még a 2020-as BLM-zavargások alatt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem volt hajlandó letérdelni a nemzeti himnusz alatt. A hívő játékos most piacra dobott egy új sportcipőt, amely bibliai verseket mutatva képviseli az értékeit. 

Megjelent a Hetek Képbehozó magazinja, címe: „Keresztünk – Nyugaton a helyzet változó”. A kiadványban európai gyülekezetvezetők, meghurcolt keresztények, ismert bibliatanítók világítanak rá arra, hogyan változott meg a hívők megítélése nyugaton. A bookazine 4990 Ft helyett 3490 Ft a hetek.hu/konyvek oldalon.

"Bátran élni azt jelenti, hogy kiállsz azért, amiben hiszel. Hogy nézne ki, ha megadnánk az embereknek a szabadságot, hogy a lábukon viselhessék az értékeiket?

Legyen meg ez a szabadságuk, hogy elmondhassák, ez vagyok én, ez az, amiért kiállok"

- üzeni Isaac a cipő reklámjában.

A játékos kiemelte mennyire fontosnak tartja, hogy az emberek hitelesen önmaguk tudjanak lenni, attól függetlenül, hogy ki mit mond erről, vagy mivel szembesülnek.

"Azt, hogy ki vagy, nem az határozza meg, hogy mit csinálsz, hogy mennyire vagy jó valamiben. Azt, hogy ki vagy, az határozza meg, hogy arra törekszel, hogy önmagad jobb változatává válj" - folytatja a videóban.

"Ez az első olyan kosárlabdacipő, amelynek a külsején látható bibliai vers van. Igyekeztem mindent megtenni, hogy olyan bibliai verseket találjak, amelyek fontosak számomra, és az utamról szólnak, és arról, hogy ki vagyok én" - tette hozzá, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy ezek az üzenetek mindenkinek szólnak. 

"Akár a kosárlabdapályán vagy, akár tanár vagy, akár postás, lehetőséged van arra, hogy az igazi nagyságban járj a döntéseiddel, amit minden egyes nap meghozol."

Idézett az cipőkre írt versekből is, a 2 Korinthus 4:9-et: "Üldöztetünk, de el nem hagyatunk; tiportatunk, de el nem veszünk.", illetve a Róma 8:37-et "De mindezekben felettébb diadalmaskodunk, Az által, a ki minket szeretett".

(Postmillennial/Hetek)

Képbehozó

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!