Élő adásban fogta meg a riporterhölgy fenekét egy férfi, akit emiatt letartóztatott a rendőrség
Szexuális zaklatás gyanújával
Élő adásban fogta meg a riporterhölgy fenekét egy férfi, akit emiatt letartóztatott a rendőrség

forrás: Youtube/El País

2023. 09. 14.
A spanyol rendőrség letartóztatott egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatott egy televíziós riporternőt, aki épp adásban volt.

Isa Balado a szóban forgó közvetítés során egy madridi rablásról tudósított még kedden, amikor a gyanúsított férfi odalépett hozzá, és a felvételen úgy tűnik, hogy megérintette a fenekét.

Az eset a műsorvezetőnek is feltűnt, aki a stúdióból a képernyőn keresztül látta a történteket, és meg is kérdezte a riportertől, hogy a férfi hozzáért-e a fenekéhez. Amikor azonban Balado élő adásban szembesítette őt, a férfi tagadott.

Az ominózus adás itt nézhető meg:

(BBC / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!