Döbbenetes TikTok-trend: Oszama bin Laden Amerikának címzett levelét terjesztik az izraeli háború miatt
Hatalmas a felháborodás
Döbbenetes TikTok-trend: Oszama bin Laden Amerikának címzett levelét terjesztik az izraeli háború miatt

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2023. 11. 17.
A Hamasz ellen vívott háború nyomán rengeteg terrorpárti és Palesztinát éltető tartalom árasztotta el a legfőbb közösségi felületet, de ebből is kiemelten a TikTokot. Egy új trend keretében most egyre többen osztják meg és olvassák fel Oszama bin Laden rettegett terrorvezér 21 évvel ezelőtti Amerikának címzett levelét. 

Több milliószor osztották meg a közösségi felületen az ún. "Levél Amerikának" című írás tartalmát, amelyet a szeptember 11-i terrortámadás kitervelője, Oszama bin Laden írt - adta hírül a naphire.hu. A Fehér Ház hevesen reagált a jelenségre, a Tiktok pedig közölte, hogy intézkedéseket tesz a posztok eltávolítására. 

Ebben a levélben egyébként Bin Laden többek között arról írt, hogy a World Trade Center ikertornyai elleni támadás azért történt, mert az Egyesült Államok Izraelt támogatja. 

(Reutersnaphire.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!