Döbbenetes: az Amazing Grace-t énekelte, így találtak rá az egy hete eltűnt idős hölgyre Virginiában
A demenciával küzdő Aletha Gee Walton egy hete kóborolt már
Döbbenetes: az Amazing Grace-t énekelte, így találtak rá az egy hete eltűnt idős hölgyre Virginiában

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 05. 26.
Több mint egy hete eltűnt kezdődő demenciával küzdő idős hölgyet, a 69 éves Aletha Gee Waltont csodával határos módon találták meg egy virginiai erdőben, ahol hangosan az Amazing Grace (Csodálatos kegyelem) keresztény himnuszt énekelte. A hölgy már biztonságban hazatért, és családja dicséri Istent, hogy megvédte elkóborlása során. 

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Walton május 15-én tűnt el, és családja, barátai attól tartottak, hogy elrabolták, és talán sosem látják viszont újra. 

"Hihetetlenül nagy kihívás volt megtalálni, de nagyon örülünk, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk biztosítani a családnak" - nyilatkozta az ügyben a helyi seriff. "Beszéltem a családdal, és ők kifejezték elismerésüket mindenki felé, aki részt vett szeretteik keresésében."

Walton nővére, Sandra Knight elmondta, hogy kevesebb mint egy mérföldre fedezték fel otthonától egy sűrű erdőben egy fatörzsön ülve, miközben az Amazing Grace-t énekelte.

"Csodálatos kegyelem. Isten végig vele volt. Összetörtünk és sírtunk, mindannyian. Nem tudtuk, mit gondoljunk" - magyarázta Knight. "Azt hittük, valaki elrabolta, vagy valami más szörnyűség történt vele."

Családja szerint az idős hölgy demencia korai szakaszában van. Mind csodának tartják, hogy sikerült megtalálni.

"Mindenki fellélegezhet, és megköszönheti Istennek, hogy ő mindig jó"

- nyilatkozta a család egyik jóbarátja.

(CBN/Hetek)

.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!