Biden lefagyott, Obamának kellett letámogatnia a színpadról egy Los Angeles-i adománygyűjtésen
Megismétlődött a G7-es incidens
Biden lefagyott, Obamának kellett letámogatnia a színpadról egy Los Angeles-i adománygyűjtésen

x/Chris Gardner

2024. 06. 17.
Joe Biden elnök láthatólag lefagyott a színpadon, és Barack Obamának kellett levezetnie a színpadról egy szombat esti Los Angeles-i sztárvendégekből álló kampányadománygyűjtő est végén. A kínos pillanatra azután került sor, hogy Biden és elődje 45 perces interjúra ültek le Jimmy Kimmel műsorvezetővel a Peacock Színházban.

Amikor a férfiak felálltak a tapsra, Biden tekintete 10 másodpercig mintha a tömegre fixálódott volna,

amíg Barack Obama volt elnök meg nem fogta a csuklóját, és le nem vezette a színpadról.

Biden egyre gyakrabban tűnik kábultnak vagy zavarodottnak a kamerák felvételein.

Az olaszországi Apuliában tartott G7-csúcstalálkozón az ejtőernyős bemutató alatt is úgy tűnt, hogy erősen elkalandozik, ekkor lépett közbe Giorgia Meloni olasz miniszterelnök, hogy gyengéden megfogja Biden kezét, és időben visszavezesse a világ többi vezetőjével közös csoportképhez.

A Biden-kampány több mint 30 millió dollárt gyűjtött össze az eseményen, amelyen olyan hollywoodi hírességek vettek részt, mint George Clooney, Julia Roberts és Barbra Streisand.

Az eseményt több száz Izrael-ellenes tüntető is ellepte, akik megpróbálták megakadályozni a belépést a fényűző gálára.

Trump több mint 50 millió dollárt gyűjtött össze egy áprilisi floridai adománygyűjtés során, és további tízmilliókat gyűjtött be, miután a múlt hónapban bűnösnek találták a történelmi "hallgatási pénz" - perben.

A Biden-kormány számára aggasztó közvélemény-kutatások az elmúlt hetekben azt mutatják, hogy az elnök olyan kulcsfontosságú államokban, mint Arizona, Nevada és Florida, lemaradt Trump mögött.

A Fehér Ház egy e-mailben vágott vissza a Biden-felvételek által zavart kritikusoknak, azt állítva, hogy "ismét úgy tesznek, mintha az elnök, aki néhány másodpercre fogadja a tömeg tapsát, valahogy rosszul járna el".

(NyPost/Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!