Bejelentették: Jövő nyáron házasodik össze a norvég hercegnő szerelmével, a hivatásos sámánnal
Bejelentették: Jövő nyáron házasodik össze a norvég hercegnő szerelmével, a hivatásos sámánnal

Youtube/Tamron Hall Show

2023. 09. 14.
Martha Louise norvég hercegnő jövő nyáron köt házasságot párjával, a magát sámánnak nevező Durek Verrettel – jelentette be a pár.

V. Harald király már gratulált is nekik, és örömmel üdvözölte Verrettet családjában.

Ahogy arról korábban írtunk, Durek Verrett hollywoodi guru ezt megelőzően több kijelentésével is botrányt kavart Norvégiában. Például  könyvében azt állította, hogy rákbetegség választás kérdése, honlapján pedig olyan medált is árul, mely állítólag a covidból való felgyógyulásban segített neki.

Ebben a videóban pedig az látható, ahogy  - mint az adásban is szerepel - "negatív energiáktól" szabadítja meg az egyik műsorvezetőt:

Egy korábbi felmérés szerint a norvég társadalomban egyértelműen csökkent a királyi család pozitív megítélésének aránya, a megkérdezettek 17 százaléka negatívan viszonyul az uralkodóhoz és családjához, és a kutatásban részt vevők mindegyike Märtha Louise-t és sámán vőlegényét nevezte meg a negatív véleményének okaként.

A hercegnő még tavaly mondott le hercegnői feladatairól, hogy a párjával közös, alternatív gyógyászati vállalkozását irányítsa.

(BBC / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!