Bayer Zsolt: cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely
Bayer Zsolt: cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely

YT/Közéleti Detox

2024. 06. 09.
Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Fidesz–KNDP eredményváróján elmondta, hogy a fővárosért való küzdelemben szerinte, ha kicsivel is, de Karácsony Gergely győz majd - írja az Index.

Mindig, mikor magas a részvétel, akkor elindulnak a találgatások. Volt már rekordrészvétel, amikor Karácsony Gergely 7 órakor óva intette az akkori köztársasági elnököt, hogy kormánymegbízást adjon, és bármit aláírjon ezentúl, aztán két óra múlva rettenetesen szomorú arccal ült – mondta. Hozzátette, hogy „most is van rekordrészvétel, és majd meglátjuk, hogy ki fog rettenetesen szomorú arccal ülni”.

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid küzdelméről azt jegyezte meg, hogy szerinte

„cipőkanállal meg fogja nyerni Karácsony Gergely”,

de nem lesz közgyűlési többsége. 

Bayer Zsolt azt is elmondta, hogy az EP-választáson komoly sikerre számítanak.

A választási hírfolyamunkat itt érheti el. 

(Index/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!