A Gucci kockás-masnis ruhácskával venné fel a harcot a „mérgező férfiasság ellen”
Az olasz luxusmárka nem viccnek szánta a kislány-külsőt
A Gucci kockás-masnis ruhácskával venné fel a harcot a „mérgező férfiasság ellen”

Forrás: Gucci

2020. 10. 07.
A Gucci narancssárga kockás, szaténmasnis ruhájához a kalandvágyó férfiak (?) nem kevesebb mint 670 ezer forintért juthatnak hozzá az interneten, de ez az olasz luxusmárka szerint nem nagy ár „a férfi identitást körülfonó toxikus sztereotípiák” lebontásáért.

A jövő politikailag korrekt, olasz férfi divatikonja gyöngyház-gombokkal, szalaggal, hímzéssel és kontrasztos úgynevezett Pán Páter-gallérral ellátott pamut tunikát a 90-es évek megjelenése ihlette. A divatóriás Gucci szerint a megjelenést, ami a 2020-as őszi-téli kollekció nemi fluiditását tükrözi kiválóan kiegészíti egy szaggatott farmer.

Az olasz luxusmárka a kockás-szalagos ruhácskát több, mint félmillió forintért árulja az interneten.

A kollekció a nemi fluiditás mellett a gyermekkorhoz is visszanyúl inspirációért, tehát a férfiaktól nemcsak a férfiasságot, de a felnőttséget is elvitatja. 

Ha esetleg a narancssárga nem jönne be valakinek, kicsivel olcsóbban a virágos verziót is megvásárolhatja a "mérgező férfiasság" elleni harc jegyében. 

(Daily Mail/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!