65 év szolgálat után, 90 éves korában elhunyt Charles Stanley
Összesen 70 könyvet írt, amelyek 100 millió példányban keltek el
65 év szolgálat után, 90 éves korában elhunyt Charles Stanley

Illusztráció.(Forrás: Youtube/11Alive)

2023. 04. 19.
Dr. Charles Stanley 65 éven keresztül prédikált, évtizedeken át tanította a Bibliát a tévében, és pásztorolt egy atlantai gyülekezetet.

A prédikátor a keresztény televíziós úttörőjeként 1977-ben alapította meg az In Touch Ministries-t, hogy a Bibliát tanítsa rádió- és tévéadásokon keresztül, és elérhesse az embereket Isten Igéjével.

Istennek nagy embere volt, fantasztikus Bibliatanító, aki hatással volt az egész világra. Mi, akik Jézust ismerjük, nem gyászoljuk azt, hogy az egyik szentje hazatért, bár ez a tudat nem veszi ki a szívünkből a szomorúságot”

- emlékezett meg Stanleyről Pat Robertson, a CBN alapítója.

Dr. Charles Stanley 70 könyvet írt, amelyek 100 millió példányban keltek el. A legutóbbi könyve idén jelent meg. Emellett több mint négyezer tévé- és rádiócsatornán hallgathatták az emberek a prédikációit a világ minden táján, az üzeneteit pedig 127 nyelvre fordították le.

(CBN News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!