47 évesen elhunyt Mandisa
47 évesen elhunyt Mandisa

Facebook/Mandisa

2024. 04. 19.
Nashville-i otthonában elhunyt Mandisa keresztény zenei előadóművész. Az énekesnő 47 éves volt. A halál oka egyelőre ismeretlen.

„Mandisa szerette Jézust, és (…) platformját arra használta, hogy minden alkalommal Őróla beszéljen. Kedvessége epikus volt, mosolya vibráló, hangja hatalmas, de mindez nem érhetett fel ahhoz, amekkora szíve volt” - mondta David Pierce, a K-LOVE rádió médiavezetője. 

Mandisa Grammy-díjas előadó volt, aki olyan felemelő slágereiről volt ismert, mint a "Good Morning" és az "Overcomer". Karrierje során számos keresztény előadóval dolgozott együtt, mint pl. TobyMac, Matthew West, Michael W. Smith, Kirk Franklin és Jordan Feliz előadóművészekkel. De ezen túl még íróként is alkotott: az Out of the Dark: My Journey Through The Shadows To Find God's Joy (Kiút a sötétségből: Utazásom az árnyékon túlra, ahol megtaláltam Isten örömét) című könyvében mesélte el bizonyságtételét a depresszióval folytatott élethosszig tartó küzdelmeiről és Istenbe vetett mély bizalmáról.

„Mandisa küzdött, és elég sebezhető volt ahhoz, hogy ezt megossza velünk, ami segített nekünk is beszélni a saját küzdelmeinkről. Mandisa küzdelmeinek vége. Most azzal az Istennel van, akiről énekelt. Bár szomorúak vagyunk, Mandisa otthon van. Imádkozunk Mandisa családjáért és barátaiért, és arra kérünk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk" - mondta Pierce.

(CBN / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!