(18+) Örökbefogadott kisiskolás gyermekeiket molesztálta és prostituálta egy georgiai homoszexuális pár
(18+) Örökbefogadott kisiskolás gyermekeiket molesztálta és prostituálta egy georgiai homoszexuális pár

Walton County Sheriff's Office

2023. 01. 23.
Egy georgiai homoszexuális pár ellen azért emeltek vádat, mert az általuk örökbefogadott két fiúgyermeket molesztálták és pornófelvételek készítésére kényszerítették. A pár állítólag egy helyi pedofil kör tagjai számára is felajánlotta a gyerekeket.

A Townhall nevű amerikai újság hónapokon át tartó nyomozása tárta fel, hogy a 33 éves állami tisztviselő, William Dale Zulock és a 35 éves bankár, Zachary Jacoby Zulock a közösségi médiát használta a két általános iskolás gyermek prostituálására.

A homoszexuális pár ellen 2022 augusztusában emeltek vádat vérfertőzés, gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és kiskorúak prostitúciója miatt. A két sértett közül a fiatalabb a 9, az idősebb 11 éves, akiket a pár az általuk ismert pedofil kör tagjai számára kínált fel szexuális céljaikra.

A párral kapcsolatban álló Hunter Clay Lawless azt mondta a nyomozóknak, hogy Zachary Jacoby Zulock többször áthívta magukhoz, hogy vegyen részt ő is a gyermekek szexuális zaklatásában. Mint elmondta, Zachary több üzenetet is küldött neki Snapchaten, és a zaklatásról készült egyik kép mellé azt írta, hogy aznap este meg fogja rontani a fiát.

A két férfit azóta le is tartóztatták. A gyermekeket egyébként állítólag egy örökbefogadásokkal foglalkozó keresztény  szervezeten keresztül vették magukhoz.

(NYPost / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!