hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem fogadjuk el Európa zsidó-keresztény örökségének megtagadását
Interjú Szijjártó Péter külügyminiszterrel

2018. 04. 05.
Szijjártó Péter szerint Magyarország kormánya nem tudja elfogadni, hogy Európa zsidó-keresztény örökségét egyesek egyszerűen el akarják felejteni. A külügyminiszter szerint az április 8-i választás tétje, hogy az országnak olyan kormánya lesz-e, amely hajlandó harcolni a magyar emberek biztonsága, kultúrája és vallási identitása megőrzése érdekében.

Mi ön szerint az április 8-i választás tétje?

– A világban komoly vita zajlik a migrációról. Az ENSZ és Brüsszel el akarja fogadtatni azt, hogy a migráció alapvető emberi jog, sőt a migránsok jogait az adott országban élő emberek biztonsághoz fűződő joga elé helyezik. A kérdés az, hogy április 8-a után az országnak olyan kormánya lesz-e, amely ezt a harcot meg akarja vívni a magyar emberek biztonsága, a kultúránk, a vallási identitásunk megőrzése érdekében, vagy olyan kormányunk lesz, amely ezt a harcot egyszerűen feladja.

Mit tart a most záruló kormányzati ciklus legkomolyabb eredményének?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!