"Ez benned eltűnne tövig"
Így működik egy lélegeztetőgép
"Ez benned eltűnne tövig"

Forrás: Hetek

2020. 05. 18.
A koronavírusos kórházi ápolásra szoruló betegek jelentős részének lélegeztetőgép segítségére volt szüksége ahhoz, hogy az életüket meg lehessen menteni. Számos országban hiánycikké vált a lélegeztetőgép és ha a kórházak be is tudtak szerezni ilyen eszközöket, azt csak a korábbi ár sokszorosáért tudták megtenni. Hogy miért is fontos ennek az eszköznek a használata, és hogyan működik? Ennek jártunk utána legújabb videónkban.

 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!