„Elég béna így lezárni 12 évet”
„Elég béna így lezárni 12 évet”

Forrás: Géresi Geri

2020. 05. 06.
Talán a legtöbben már nem is emlékszünk olyan időszakra, amikor az érettségi veszélybe került volna, a koronavírus miatt azonban a legtöbb országban lefújták. Itthon szigorú intézkedések mellett került sor az írásbeli vizsgákra, amit a fiatalok számára talán felejthetetlen időszak előzött meg.
Stábunkkal meglátogattuk a Bornemisza Péter Gimnázium diákjait, akiket a matematika érettségi után kaptuk lencsevégre. A koronavírus miatti intézkedéseket elviselhetőnek tartották, de a fiatalok érezhetően szabadulnának már a maszkoktól. Az elmúlt pár hétben legtöbben a barátok társaságát, közös készülést hiányolták. Amikor megkérdeztük tőlük, hogy szerintük milyen lenne, ha bevezetnék az online oktatást, egyértelmű választ kaptunk.
 
Részletek a videóban:

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!