Több mint 70 évet vezetetett jogosítvány nélkül, eddig egyszer sem kapták el
A 84 éves férfit egy Tesco bevásárlóközpont mellett igazoltatták a rendőrök
Több mint 70 évet vezetetett jogosítvány nélkül, eddig egyszer sem kapták el

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 01. 28.
A férfi azon kevesek közé tartozik, akit soha nem ért baleset, és még egyszer sem igazoltatta rendőr… egészen idáig.

 


Az idős férfit rendőrök igazoltatták szerdán Notthingham megyében, Bulwellben. Elmondása szerint 70 éve jogosítvány nélkül vezet, és még soha nem volt balesete, és életében eddig egy rendőr se állította meg.

„Az 1938-ban született vezetőnek szerencsére soha nem volt balesete, nem okozott másoknak sérülést, vagy anyagi kárt úgy, hogy közben nem volt autóján biztosítás.”

– nyilatkozta a Highbury Vale rendőrség Facebook oldalán.

Hozzátették, hogy a rengeteg Notthinghamben található ANPR kamera miatt fokozott óvatosságra intik, és azt tanácsolják, hivatalos iratait intézze el, nehogy egy nap lekapcsolják a vezetőt…

(Hetek/BBC)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!