Képek (18+): Szadomazo macikkal tartott gyermekfotózást a Balenciaga divatház
Képek (18+): Szadomazo macikkal tartott gyermekfotózást a Balenciaga divatház

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 11. 30.
A celebek által kedvelt luxusmárka, a Balenciaga botrányos fotósorozattal készült a jövő tavaszi/nyári kampányára, ami miatt széles körben azzal vádolták a céget, hogy egyszerűen kihasználta a képeken szereplő gyermekeket. A botrányos képeket látva ez egyáltalán nem nevezhető túlzásnak.

A spanyol divatmárka reklámjaiban használt fotósorozat nemzetközi szintű felháborodást váltott ki, amikor az Instagramon bemutatták a gyomorforgató fotókat a 14 millió követőtábornak.

A divatcég által szervezett fotózáson két kislány vett részt, akik a képeken egy-egy macit tartanak a kezükben.

Méghozzá olyan macikat, amikre erotikus jellegű, szadomazo (szadomazochista) láncokat és „bőrszerelést” adtak fel. A fotókon még egy tüskés kutyatál, valamint egy nyakörv is szerepelt.

A felháborodás következtében azonban a Balenciaga idővel eltávolította a képeket az összes hivatalos platformjáról.

De még mielőtt ez sikerült volna nekik, többen lementették a képeket, hogy emlékeztessenek rá, mivel is akart (volna) a cég kampányolni, és milyen botrányos eszközökkel és környezetben tartott gyermekfotózást.

A képek itt tekinthetők meg:

 

(abc / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!