Hitetlen Tamás címmel tartott prédikációt Mr. T egy chicagói gyülekezetben
„Nagy szükségem volt már erre” - mondta
Hitetlen Tamás címmel tartott prédikációt Mr. T egy chicagói gyülekezetben

Youtube/Cosmopolitan Comm Church

2022. 10. 12.
A világhírű színész, Mr. T múlt vasárnap prédikációt tartott a kételkedés-hitetlenség témájában egy chicagói gyülekezetében. Mint mondta, nagy megtiszteltetés és egyben nagy felelősség volt számára, hogy prédikálhatott.

A Rocky III.-ból és „A szupercsapat”-ból is ismert Lawrence Tureaud – vagy ismertebb nevén Mr. T – korábban több gyülekezetekben is prédikált már. Legutóbb a Cosmopolitan Community Churchben hirdette az Igét az Illinois állambeli Chicagóban, ahol Mr. T „hitetlen Tamás” címmel tartotta meg prédikációját a János 20:24-25 alapján.

Üzenetének fókuszában Jézus egyik tanítványa, Tamás állt, aki egészen addig nem hitt a feltámadásban, míg Jézus Krisztus meg nem jelent neki.

„Tamás pedig, egy a tizenkettő közül, akit Kettősnek hívtak, nem vala ő velök, amikor eljött vala Jézus. Mondának azért néki a többi tanítványok: Láttuk az Urat. Ő pedig monda nékik: Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem.” (János 20:24-25)

A istentiszteletről készült felvétel itt érhető el:

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki meghallgatta a prédikációmat. Köszönjük a támogatást és a biztatást! Nagy szükségem volt már erre, és nagyon éreztem (a prédikációt). Isten áldjon!” 

– írta Twitteren.

(ChristianPost/Hetek)

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!