hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Október elsejei hatállyal új kézbe kerül a magyar Cora-lánc

2005. 09. 27.
Az áruház munkatársai szerint a vevő az amerikai Wal-Mart, a világ legnagyobb kiskereskedelmi áruházlánca. A társaság hónapokkal ezelőtt már bejelentette, hogy be akar törni Közép-Európa piacaira. Szakértők kizártnak tartják, hogy erre a lépésre zöldmezős beruházással kerülne sor, sokkal valószín?bb, hogy a Wal-Mart egy, már piacon lévő társaságot vásárol meg, esetleg a Corát. A belga Delhaize-csoport érdekeltségébe tartozó társaság vezetése nem kommentálta a híreket. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!