Hetek Univerzum
Mitől lesz valaki homoszexuális?
Interjú Mike Davidson exmeleg terapeutával

Forrás: Youtube/IFTCC

Mitől lesz valaki homoszexuális?
Interjú Mike Davidson exmeleg terapeutával
2019. 11. 21.
A homoszexuális vágyat érzőket segítő nemzetközi szervezet brit vezetőjével beszélgettünk arról, hogy mi a szülők, az iskola és a társadalom szerepe a fiatalok szexuális orientációjának kialakulásában. Mike Davidson, az IFTCC és a Core Issues Trust vezetője régóta küzd azért, hogy az önként segítséget kérők felé szabadon képviselhesse: van kiút. (2019.11.22)

A brit legfelsőbb bíróságon összetűzött Boris Johnsonnal, a BBC-ben neki esett a sztárriporter, Piers Morgan, Davidson mégis állja a sarat, és folytatja azok segítését, akik biológiai nemüknek megfelelően szeretnének élni, és ki akarnak jönni az LMBT életmódból. 

Tajtékzott a brit sztárműsorvezető

Ezrével érkeztek az üzenetek az egyik legnépszerűbb brit tévéműsor, a Good Morning Britain szerkesztőségébe, miután Mike Davidsont Piers Morganék behívták az adásba. A visszajelzések egyik fele azt kérte számon a szervezőkön, hogy miért engedtek be a stúdióba egy olyan „homofób uszítót”, mint Davidson, aki szerint a homoszexualitás olyan viselkedésforma, amiből ki lehet gyógyulni.

A kritikusok másik jelentős része azonban azt fogalmazta meg, hogy az amúgy óriási népszerűségnek örvendő műsorvezetőnél, Piers Morgannél elszakadt a cérna, és teljesen szakmaiatlan módon kezelte le a vendégével való nézetkülönbségét.

„Tudja, hogy hívjuk az ilyeneket, mint maga? Szörnyen kicsinyes, bigott embernek a modern világban!”

Tovább olvasná?

Ez egy cikk a hetilapból, amit online előfizetést követően belépéssel elér.

Vagy vásárolja meg a lapot az újságárusoknál.

Vissza a Hetek univerzumba
Aktuális hetilap
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!