Hetek Univerzum
Sas József: A problémákat ki kell röhögni!
A kabarészínésszel a 75. születésnapján készítettünk interjút

Forrás: Wikimedia Commons

Sas József: A problémákat ki kell röhögni!
A kabarészínésszel a 75. születésnapján készítettünk interjút
A Karinthy-gyűrűs, Jászai Mari díjas színésszel a 75. születésnapján készítettünk portré interjút, ahol a gyökereiről, a szakmai múltjáról, sikereiről és tapasztalatairól kérdeztük. (2014.01.10) 

Sas József színművész, rendező, színházigazgató egy hosszan tartó, súlyos betegséggel és a koronavírussal folytatott hosszú küzdelem után 82 évesen hunyt el 2021. 01. 17-én.

Először is engedje meg, hogy boldog születésnapot kívánjak! Nem lett kicsit zsúfolt a jubileum az év végi ünnepekkel együtt?

– Látja ön is: itt áll a gyönyörű karácsonyfa, a feleségem díszítette. Karácsonykor meglátogattak a drága aranyos gyermekeim, a fiam, Tamás és a lányom, Ágnes, a menyem, Lilla, két unokám, Boglárka és Veronika. A rövid karácsonyi szünet után volt két előadásom a Fészekben, ami nagyon elfárasztott. Az orvosom szerint nagy kockázat két előadást egymás után eljátszani. Pláne, hogy előtte a Bangó Margit elvitt Debrecenbe, hogy magyar nótát énekeljek, mert ő tudja, hogy azt nagyon szeretem. Bangó Margit egy csoda, imádok vele együtt dolgozni, nagyon tudja a szakmát.

Képzelem, reggelig ment a dínomdánom.

Tovább olvasná?

Ez egy cikk a hetilapból, amit online előfizetést követően belépéssel elér.

Vagy vásárolja meg a lapot az újságárusoknál.

Vissza a Hetek univerzumba
Aktuális hetilap
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!