Hetek Univerzum
„A tehetség semmit nem ér szorgalom és alázat nélkül”
Interjú Sallai Roland válogatott labdarúgóval

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„A tehetség semmit nem ér szorgalom és alázat nélkül”
Interjú Sallai Roland válogatott labdarúgóval
Nem szabad megelégednem magammal: akármi történik, nekem mindig maximumot kell nyújtani, mert a szurkolók sokat várnak tőlem – mondta a Heteknek Sallai Roland, a német Freiburg és a magyar válogatott labdarúgója.(2022.03.11.)

Nemrég tértél vissza sérülésből, ami miatt több meccset ki kellett hagynod, az elmúlt hetekben viszont újra sikerült visszakerülnöd a kezdőcsapatba. Úgy érzed, visszanyerted már a régi formádat?

– Egy sérülés után mindig el kell telnie egy kis időnek, hogy az ember újra ugyanabba a fitt állapotba kerüljön, mint a sérülése előtt. Ehhez nekem is kellett egy-két hét. Most már újra jó formában érzem magam, ezt mutatja, hogy az edző visszarakott a kezdőcsapatba, sőt, úgy érzem, egyre jobb formába lendülök, a legutóbbi meccsünkön már szerintem elég jó teljesítményt nyújtottam.

Milyennek érzed a mostani szezonodat a korábbiakkal összehasonlítva?

– Ha a számokat vesszük figyelembe, mint a lejátszott percek vagy a gólok száma, akkor azok idén alacsonyabbak, de azon vagyok, hogy ezeket is folyamatosan feljebb tornásszam. Idén eddig a szerencse sem állt mellém több szempontból sem, de nem panaszkodom, hanem dolgozom keményen tovább.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Vissza a Hetek univerzumba
Aktuális hetilap
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!