Kereső toggle

Olvasztár

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Jó estét, kedves nézőink, ez itt az Olvasztár, a TV2.5 legújabb tehetségkutató versenye. Ma este a fémszakma legkiválóbb hazai képviselői mérik össze tudásukat a Lenin Kohászati Művek 2-es számú öntödéjében. De mindenekelőtt hadd mutassam be a zsűrit! 

Vas Kálmán, a Vas és társai egyszemélyes betéti társaság tulajdonos–vezérigazgatója és beltagja. (Vastaps a közönség soraiból.) (Fizetett.) 

Acél György, a Kádár- korszak közismert metálénekese, jelenleg MÉH-telepvezető. 

Bováriné Réz Lola, az Egy nehéz fém éjszakája cím? film gyártásvezetője, valamint 

Alumínium Tibor Settenkedő, ipari kém és reszelő kisiparos. 

Kérem a zsűritagokat, értékeljék az imént látott produkciót!

Vas Kálmán: Nagyon tetszett, már az anyagválasztás is kifejezetten szerencsés volt: a nyolcvan milliméteres kerítésoszlop jól illik az egyéniségedhez. A köszörülésnél pedig szinte szikrázott a levegő, gratulálok!

Acél György: Az alapozásnál még úgy éreztem, biztosan te leszel az új Olvasztár, annyira egyenletesen vitted fel a festéket a felületre. A hegesztésnél viszont elbizonytalanodtam: a varratok egy kicsit cunderosra sikerültek. Ha tovább jutsz, legközelebb próbáld ki a kettes hegesztőpálcát is! 

Bováriné Réz Lola: A martinkemencében pillanatok alatt izzó hangulatot varázsoltál, az egész produkciód magas hőfokon folyt! 

Alumínium Tibor Settenkedő: Bírom, ahogy olyan alázattal közelítesz a munkadarabhoz. A satuval csodálatosan bánsz, a hajlításaidban érezhető az amerikai fíling. A huszonkettes villáskulccsal pedig egész egyszerűen levettél a lábamról. Bravó! Az adás után azért majd csavarozz vissza, ha megkérhetlek! (slaza)

Olvasson tovább: