Előfizetés

Hetek előfizetői nyereményakció 2015 nyár

A Tiszta forrásból című előfizetői nyereményakcióban való részvétel feltételei, ha online tölti ki a megrendelését:
A „Tiszta forrásból” elnevezésű előfizetői akciónk 2015.05.22-2015.06.15-ig tart. Aki ez idő alatt a nyomtatott Hetekre vásárol előfizetést, az részt vesz sorsolásunkon, amelyet 2015.06.30-án 1000–tól tartunk a Dr. Kőrösi Erzsébet Közjegyző Irodában (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 10).
Megrendelését az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével tudja leadni. Válassza ki a kívánt fizetési módot (csekkes vagy átutalás). Átutalás esetén kérjük, a megadott bankszámlaszámra utalja el a választott hosszúságú előfizetés díját. A közleménybe mindenképp írja bele a nevét és pontos címét. Csekkes fizetés választása esetén a megadott postacímre automatikusan küldünk majd egy sárga csekket. A megrendelő űrlap csak adatrögzítési célt szolgál, az előfizetés befizetése nélkül a befizető nem vesz részt az akcióban. Ha jelenleg van érvényes előfizetése, akkor a mostani befizetését minden esetben a kedvezményezett jelenlegi előfizetésének lejárta után indítjuk el.
Egy előfizető neve alatt maximum 5 előfizetés futhat. A nyereménysorsoláson nem vehetnek részt a Hetek munkatársai és közvetlen hozzátartozóik. A nyerteseket postai úton értesítjük. További információval az elofizetes@hetek.hu e-mail címen, vagy a 06-1-432-2780-as telefonszámon állunk rendelkezésére.

Megrendelés
Megrendelem a Hetek c. hetilapot az alábbi címre, a következő időtartamra: (Tárgyhó 14-ig befizetett előfizetések a következő hónap első hetétől kerülnek kézbesítésre.)
A Digi változat Flash-formában tartalmazza az újság teljes terjedelmét, tethát Apple-termékeken nem fut. Digi demó verzió megtekintése
Kérjük, hogy átutalás esetén a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel a kedvezményezett nevét, és pontos címét! Számlaszámunk: HETEK.HU Kft. 10700543-43434507-51100005
Megrendelő adatai
db. hetente

Az "Előfizetés" űrlap kitöltésével, és az "Előfizetek" gombbal ön elfogadja a hetek.hu adatvédelmi elveit.