hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem vagyok sem holland Orbán, sem holland Trump
Interjú Geert Wildersszel

2018. 02. 01.
A magyar miniszterelnököt az év emberének tartja, bár nem mindenben ért vele egyet. Habár már 14 éve éli az életét rendőrök gyűrűjében, nem bánt meg semmit. Az iszlamista fenyegetések ellenére úgy véli, bátran ki kell állni a zsidó-keresztény alapokon nyugvó európai nemzetek védelméért.

Magyarországon szinte a nullával egyenlő a radikális muszlimok száma. Miért tartja ennek ellenére szükségesnek, hogy ennyi kommandós kísérje?

– Sajnos erről nem én döntök. Hollandiában és itt is a hatóságok döntik el, hogy milyen biztonsági lépéseket tartanak szükségesnek. Nem számít, hogy én mit akarok. Persze, ha az ember szerepel különböző „körözési listákon”, akkor mindig ébernek kell lennie.

Mi volt életében a legveszélyesebb pillanat?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!