hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Litkai Gergely humoristával
Mi vagyunk a válság igazi haszonélvezői

2011. 12. 22.
Nagyon erősek vagyunk abban, hogy magunkról és embertársainkról is csupa rosszat gondoljunk. Ez a kölcsönös rosszakarat nagyon nehézzé teszi, hogy megőrizzük a vidámságunkat, amire pedig óriási szükség van - mondja Litkai Gergely humorista, a Comedy Central nemzetközi humorcsatorna régiós főszerkesztője, illetve a hatvan helyszínen működő Dumaszínház-hálózat egyik alapítója.

Mikor jöttél rá, hogy van olyan képességed, hogy ha mondasz bizonyos dolgokat, akkor mások nevetnek rajta?

- Már óvodás koromban. Mesélik, hogy kisgyerekként cikiztem anyukámat, például amikor vett egy magassarkú cipőt, melléléptem és támogattam, nehogy leessen róla - a boltban tartózkodók derültségére. Aztán a középiskola után elkezdtem járni Földessy Margit színiiskolájába, de kiderült, hogy csapnivaló színész vagyok. Ezért mindig én voltam a műsorvezető, illetve már akkor is inkább szerzőként működtem.

Mégis jogászként végeztél...

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!