Kereső toggle

Gyurcsány–Orbán vita

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Méltányosság Politikaelemző Kör a Gyurcsány-Orbán vita állásáról

A Méltányosság Politikaelemző Kör megerősíti szándékát a Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor közötti nyilvános vita méltó megrendezésére. A vitára legkésőbb április 7-én (két nappal a választások első fordulója előtt) kerülhet sor. Az MPK az 1998-as és a 2002-es miniszterelnök-jelölti viták megszokott formáinál jobb lebonyolítási technikát dolgozott ki. Ennek részleteiről kész tárgyalni a felek képviselőivel, hiszen a magyar társadalom joggal igényelheti, hogy e fontos vita a korábbiaknál szakszerűbb és sokoldalúbb legyen. Ezért az MPK szakértőket kér fel a vita vezetésére, és rövidesen nyilvánosságra hozza a miniszterelnök-jelölti beszélgetés meghirdetett szabályait.

A Méltányosság Politikaelemző Kör (www.meltanyos.hu) civil szervezet, amely az elkövetkező hetekben sokat tesz majd azért, hogy bemutassa szándéka életképességét.

Először is szakmai konferenciát és kerekasztal-beszélgetéseket szervezünk, amelyek során a nyugat-európai miniszterelnök-jelölti tévéviták tapasztalatairól és lebonyolítási módjáról cserélünk eszmét. 

Csizmadia Ervin, politológus

Zsolt Péter, szociológus

Kör társelnökei

Olvasson tovább: