hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Heil Hitler

2003. 07. 14.
A nevem Lugosházy György, és az USA-ból küldöm ezt a levelet. Ráakadtam az Önök kissé gyalázkodó – bár cionista indíttatásból érthető – "méltatására" a Hetek június 27-ei számában.

Büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozhattam Gerhard Lauckkal az elmúlt 15 év során. Néhány tévedésüket szeretném korrigálni. Először is az Új Rend sem a múltban, sem a mában és a jelenben nem jelenik meg "illegálisan". Teljesen legálisan élünk és virulunk! Az amerikai Alkotmány a szólásszabadság meghatározásában a nyomtatott sajtót egyenértékűnek veszi a kimondott szóval. Ennél fogva sem szent horogkereszt, nyilaskereszt, sem más nemzetiszocialista jelkép, kiáltás, vezényszó, kép, rajz nem esik korlátozás alá. Rendszeresen részt veszünk a Ku-Klux-Klan itteni felvonulásain, amiken szép számmal szerepelnek a felvonulók által lengetett gyönyör? horogkeresztes zászlók!

Másodszor, a "helyesírással", kedves Uraim, semmi bajunk nincs! A magyar nyelv átvitele a komputeres nyomdatechnikára sokba került, és a hosszú "Ö" valamint a hosszú "Ü" gondot okozott. De ha már itt tartunk: azt a szót, hogy Führer, illik nagy "F"-el írni, még akkor is, ha Gerhard bajtárs az Önök számára nem jelent senkit, csak egy "neonácit".

A harmadik hibájuk a kaliforniai Fuyer Tibor személyével kapcsolatos: Fuyer bajtárs sohasem volt az NSDAP/AO Magyar Osztályának a vezetője. Ilyen pozíció soha nem létezett. Az NSDAP/AO egy párt, amelynek egyszemélyes vezetése van: Gerhard Lauck. Fuyer bajtárs a beérkezett magyarországi levelek angolra fordítását, valamint a taglista kezelését végezte. 

Remélem, levelem felfedte és megvilágította azokat a sejtelmes és hibás pontokat, amelyeket cikkük nem tárgyalt
a valóságnak megfelelően.

Nemzetiszocialista tisztelettel:

Lugosházy György,

NSDAP/AO Redding, CA, USA

***

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!