Kereső toggle

Mobil új generáció

Több mint telefon

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatásaA Siemens elnöke az új generációs mobillal Fotó: Reuters

Megjelent a mobiltelefonok új generációja: az SL45. A telefon nagy újdonsága, hogy egy MP3 lejátszót és egy 32 MB-os MultiMédia kártyát is tartalmaz, amin 40
percnyi zenét lehet tárolni. A számítógépről "fogd és vidd" módszerrel át lehet húzni fájlokat a telefonra. Hozzátartozik a készülékhez egy fülhallgató, amely automatikusan átkapcsol a zenéről, amikor bejövő hívás érkezik. A telefon akkumulátora körülbelül 3,5 óra hosszan képes zenét lejátszani.

Az SL45 diktafonként is használható, akár 5 órás felvétel is készíthető vele. Természetesen a hangfájlok áttehetők számítógépre, ahol továbbalakíthatók.

A 88 grammos össztömegbe sok mindent beleépítettek a készítők. A telefon természetesen rendelkezik internet-hozzáféréssel, amin keresztül információt szerezhetünk a hírek, a sport vagy az időjárás területéről. Az SL45 WAP böngésző segítségével lehetőségünk van repülő-előjegyzésre, jegyrendelésre.

Mindezen szolgáltatásokat jelenleg "csupán" 180 ezer forint bruttó áron megkaphatjuk, de lesz ez még olcsóbb is. (Cs.Zs.)

Olvasson tovább: