Kereső toggle

Fektess a jövődbe!

Hatékony nyelvtanulás otthon

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Sokakban felmerül a kérdés: mivel töltsük a hirtelen ránk szakadt szabadidőt? Cikkünk szerzője olyan tippeket gyűjtött össze nyelvtudásunk autodidakta fejlesztésére, melyek hatékonyak, olcsók és könnyen elérhetők – leginkább a befektetett időnkre lesz hozzá szükség.

Olyan napokat élünk, amikor többet tehetünk egy régi cél megvalósításáért, mint általában: nevezetesen megtanulhatunk egy új nyelvet, magasabb szintre léphetünk egy nyelv ismeretében, vagy mindezt gyermekeink számára is biztosíthatjuk. Ez nemcsak a jövőbeni boldogulást mozdítja elő, hanem segít célt és keretet adni az otthon töltött, még nem tudni, milyen hosszú időszaknak. Ráadásul nem engedi ellustulni az agytekervényeket, tágíthatja a látásmódunkat, és elröpíthet más kultúrák régi-új világába, melyekből a szépet és jót valamiféleképpen „hazaköltöztethetjük”. Egyszóval: érdemes belevágni!

Jelen cikkben a mikénthez szeretnénk egy-két tippet adni kicsiknek és nagyoknak, kezdő és haladó nyelvtanulóknak egyaránt.

A teljes cikk a Hetek hetilapban olvasható. Keresse az újságárusoknál vagy rendelje meg online a https://digitalstand.hu/hetek felületen.

Olvasson tovább: