hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Barlangszálló kispénzűeknek

2005. 10. 25.
Sem szobaszerviz, sem úszómedence, de még kávéfőző, televízió vagy áram sem található egy Idaho keleti részén nyílt újszer? szálloda szobáiban. Egy nyolcvankilenc éves egykori útépítő tucatnyi barlanghotelszobát vájt ki évtizedek munkájával a Salmon folyó partján álló hegy oldalában. A matraccal és fatüzelés? kályhával ellátott szobákat napi öt dollárért lehet kivenni, egy egész hónapra jutányos árat, mindössze huszonöt dollárt kell fizetni. 

A nyugdíjas "menedzser" szerint a hely bombatámadás esetén is biztos menedéket nyújt, kalandvágyó turisták saját felszereléssel akár bányászkodhatnak is egy keveset a hegybe akár harminc méternyire is benyúló szálláshelyeken. Richard Zimmermann két külföldi turistát szállásolt el ez ideig, de reményei szerint "az üzlet most már akármikor beindulhat". (Reuters)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!