hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kutyadolog

2004. 10. 25.
A londoni Battersea Kutyaotthon dolgozói körében óriási megdöbbenést okozott, hogy valaki minden éjjel kiengedte a kutyákat a konyhába, óriási káoszt okozva ezzel. Később derítették ki, hogy nem egy állatvédő akcióról van szó, csupán az egyik eb ügyessége cselezte ki az ott dolgozókat. A videófelvételek alapján derült ki, hogy a vétkes egy Red nev? kutya, aki néhány hónapja még egy lesoványodott kóbor ebként került be a menedékhelyre.  

Valahogy megtanulta kinyitni ketrecének zárját, s ezután néhány általa kiválasztott társát kiszabadítva együtt rohamozták meg a konyhát. A rejtélyes kiszabadulás körülbelül tizenkét alkalommal sikerült, s mindannyiszor rengeteget torkoskodtak, jót szórakoztak és óriási rendetlenséget csináltak. Az egyik dolgozó, Becky Blackmore így nyilatkozott: "Nem voltunk benne biztosak, hogyan is történik mindez. Tudtuk, hogy van magyarázat e különös dologra és el tudjuk fogni a bajkeverőt. Különösen érdekes ez, mert a kuvaszok nem igazán híresek az intelligenciájukról. Csodálatos, hogyan találta ki azt, hogy kikerüljön saját ketrecéből, és utána még barátait is kiengedte." Talán magyarázatot ad Red mostani ételmániájára, hogy kóbor kutya korában sokat éhezett. Az eb a történtek után új és sokkal biztonságosabb ketrecet kapott. (AFP)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!