Kereső toggle

Voodoo jóslat miatt marad el Lopezék lagzija?

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Újabb kurta-furcsa hírt szellőztetett meg a világsajtó a Jennifer Lopez – Ben Affleck páros sokat halogatott esküvőjéről: a The Sun cím? lap szerint a kézfogó újabb halasztásának oka az, hogy Lopez egy voodoo jóstól azt a tippet kapta, ne házasodjék most vasárnap.

Hogy pontosan mit mondott a Merle Gonzales névre hallgató jós, arról a lapnak nincs információja, de azt tudni véli, hogy Lopez két órát töltött nála, és hogy Gonzales a voodoo egy ősi formáját, a Santeriát (magyar jelentése: szentek módszere) gyakorolja.
A Santeria művelői állatáldozatokat mutatnak be, varázsénekeket énekelnek, és keresik a hosszan tartó transzállapotot. Lopez állítólag rendszeres vendége a Los Angelesben élő jövőlátónak, aki a The Sun érdeklődésére elismerte, hogy a Santeria művelője, és hogy jóban van Lopezzel, de arról nem volt hajlandó nyilatkozni, valóban azt tanácsolta-e a színész-énekesnőnek, hogy halasszák el az esküvői szertartást, amelynek helyszíne a hírek szerint egy katolikus templom lett volna Santa Barbarában. (Reuters)

Olvasson tovább: