Kereső toggle

Az ideális családi üdülés titka

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Mi a tökéletes családi pihenés titka? A szép helyszín vagy a kényelmes szállás? Kényeztető wellness vagy a finom falatok? Esetleg a jó programok, melyek kalanddá változtatják a nyaralást? Van olyan hely, ahol mindez egyszerre teljesül!

A jól megtervezett családi kikapcsolódás nem ördöngösség, csak kell hozzá némi hely- és szállodaismeret. Hogy ne kelljen sokat böngészni a neten, adunk néhány ütős tippet! 

Pihenés gyerekekkel

Tapasztalatból tudjuk, hogy a felnőttek ott tudnak csak jól kikapcsolódni, ahol a gyerekek jól érzik magukat. A Danubius gyerekbarát szállodákban a gyerekek kiemelt  figyelmet élveznek, a színes programválasztékból szemezgetve dönthetnek saját szórakozásukról.

Hogy a gyerekek számára a nyaralás kalandos legyen, arról a Danubius Bubbles Club animátorai, valamint barátságos sárkányok gondoskodnak. Az all inclusive ellátásnak köszönhetően még a legválogatósabbak is megtalálják az ínyükre valót! A szállodában kiváló masszázsokat, wellness és szépészeti kezeléseket vehetnek igénybe nemcsak a felnőttek. A bükfürdői szálloda egyedülálló módon a gyermekeknek is kínál wellness kezeléseket, masszázst és kádfürdőt, sőt a gyógytornászok aktív közreműködésével mód van a gyakori lúdtalp, allergia és gerincproblémák megelőzésére és javítására. 

Büki kalandok kicsinek és nagynak

A Danubius Health Spa Resort Bükben pihenni könnyed, gondtalan, kellemes élmény. Távol a hétköznapok rohanásától, gyönyörű természeti környezetben, a kényelmes szobában, az árnyas teraszon, a bőséges büféasztal közelségében, a zöld parkban, a pihenőágyon vagy a sportpályákon telhet aktívan vagy láblógatva a kikapcsolódás. A bársonyos gyógyvízben elillan a fájdalom, a szabadtéri élményfürdő pezsgő és masszírozó fejeivel ellazítja a fáradt izmokat, az úszómedencében kedvünkre sportolhatunk. A kicsik egy elkülönített varázslatos vízi birodalomban pancsolhatnak.

Békésen megfér egymás mellett minden generáció, együtt közös családi élményeket gyűjtve, vagy a saját magára fordított idő minden percét kihasználva. A szálloda mintegy 40 frissen felújított, elegánsan berendezett szobája a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

 További információk:

www.danubiushotels.hu/buk

 

Olvasson tovább: