Kereső toggle

A változás lehetséges

Ice Watch – Változást hoz a hétköznapjaidba!

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Hozzánk is megérkezett a világszerte hódító őrület, az Ice Watch! A színes kiegészítőkből világszerte öt darabot adnak el percenként, és hamarosan piacvezető lesz a maga szegmensében.

Már a belga exminiszterelnök is behódolt a szenvedélynek! A manapság népszerű szilikon és műanyag kombinációjából készült időmérők rengeteg színben, és három méretben várják leendő tulajdonosaikat. A hihetetlen széles választék nem engedi, hogy csak egyet birtokolj: ez az ékszer függőséget okoz!

A változás elkezdődött! Te készen állsz rá?

Amint azt a nevében szereplő Ice (Jég) szó is érzékelteti, a márka a tisztaság fogalmát képviseli, amely képes kibontakozni, miközben továbbra is fenntartja eredetiségét – a többszínű életörömét –, és ezáltal egyedülálló a maga nemében: egy szempillantás alatt képes megváltozni.

Az Ice Watch izgalomba fog hozni!

A kollekció tervezésénél a szivárvány összes színét felhasználták a tervezők, a végeredmény önmagáért beszél. A szilikon- és műanyag szíjjal ellátott modellek kiskereskedelmi ára 16 990 Ft-tól kezdődik, így a legújabb divattrend mindenki számára elérhető! A Sili Stone család minden köves modelljénél Swarovski köveket foglaltak az óra tokozatába a tökéletes hatás elérése érdekében! Kövesd a trendet, és „Merj változni!”, ahogy az Ice Watch nemzetközi szlogenje is szól, „Change. You can!”.

Olvasson tovább: