hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Holt-tenger kincsei

2011. 12. 02.
A Holt-tenger 417 méteres tengerszint alatti mélységével a Föld legmélyebben fekv felszíni pontja. A holt-tengeri termékek híresek gyógyhatásukról, elssorban brproblémákra kiválóak. Számtalan látogató érkezik ide minden évben, hogy megmártózzon a Holt-tenger vizében, amely a világ legsósabb és ásványi anyagokban leggazdagabb tava.

Ha Ön járt már valaha a Holt-tengernél, vagy kipróbálta már a Health & Beauty holt-tengeri termékeit, bizonyára tisztában van vele, hogy milyen különlegesek. Ezek a szépségápolási termékek az Ön bőrét olyan simává, frissé és élettel telivé varázsolják, amilyet még sosem tapasztalt azelőtt. A holt-tengeri víz összetétele egy igazi természeti csoda, és a bőrgyógyászok egybehangzó véleménye szerint a legjobb természetes gyógyhatású ásványianyag-forrás. 31 százalék sótartalom, 23 százalék oxigén, a kén, a magnézium, a kálcium, a nátrium és a kálium nagyszerű kombinációja minden más terméknél hatásosabban segít megőrizni bőrének egészségét. A Holt-tengerben levő 26 alapvető ásványi anyag közül 12 kizárólag itt található meg, valamint a vízben további jótékony hatású fehérjék is vannak.
A Holt-tenger mélyéről származó fekete iszap is gyógyhatásáról híres, csodákat képes művelni az Ön bőrével, és sikerrel alkalmazható súlyos bőrbetegségek esetén (pikkelysömör, ekcéma, bőrpigmenthiány), élénkíti a vérkeringést, így a reumatikus panaszok kezelésére is alkalmas. A terhesség vagy súlyingadozás miatt kialakult striák és a cellulitisz ellen is nagyon hatékony lehet, hiszen a vízben és iszapban található szilikátok a kötő- és támasztószövetek anyagcseréjében játszanak fontos szerepet. A bőrproblémákkal küzdő betegek a világ minden tájáról holt-tengeri termékeket vásárolnak, mert ez bizonyítottan a legjobb természetes kezelés.
Az ásványok és vitaminok ránctalanító, bőrkisimító, -feszesítő hatása bizonyított az arc- és testápolásban egyaránt. Ki ne szeretne selymes, élettel teli bőrt olyan kozmetikumok segítségével, melyek garantáltan a természet szépítő hatását használják fel? A Health & Beauty a fiatalság valódi forrása. Kozmetikai termékeink holt-tengeri ásványokat, vitaminokat, valamint különböző növényi kivonatokat és illóolajokat tartalmaznak az egészséges és ragyogó bőrért.
Fogadja személyre szóló meghívásunkat, és csatlakozzon elégedett vásárlóink egyre növekvő táborához! Biztosak vagyunk benne, hogy miután kipróbálta az újonnan Magyarországra érkezett, exkluzív izraeli luxuskozmetikumokat gyártó Health & Beauty termékeit, hamarosan Önt is hűséges vásárlóink körében üdvözölhetjük.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!