Sutus leves
Hozzávalók: 15 dkg nagy szem? bab 50 dkg savanyú káposzta 10 dkg füstölt csülök 20 dkg burgonya 5 dkg liszt 5 dkg zsír 2 dkg fokhagyma 2 dkg fűszerpaprika 2 dl tejföl tárkony, hagyma, só, ételízesítő
Hetek
A Halloween eredete
Az ünnep eredete az ősi kelta rituálékig nyúlik vissza »
Ügynökök osztották meg az 56-os bajtársakat
Interjú Fónay Jenővel, a Pofosz alapító elnökével »
1956: a magyar menekülteket védő diplomata rejtélyes halála
Povl Bang-Jensen története »
A "feliratkozom" gombra kattintva hozzájárulok, hogy küldjenek számomra Hetek hírlevelet exkluzív hetekes tartalmakról és promóciókról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.Feliratkozással elfogadja a Hetek adatvédelmi szabályzatát.