Kereső toggle

Ősz az RTL Klubon

Nem kultúrmisszió

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

Elég rosszak a kilátások, ha a piacvezető kereskedelmi televízió őszi programismertetésének legnagyobb top secret-je az, hogy Ganxsta Zolee és a Kartell készülődnek valamire. De hogy mire, az még szeptember hetedikéig titok marad. A csatorna sajtótájékoztatóján tovább borzolták a kedélyeket: ősztől ismét látható lesz Balázs és Mónika, újra műsoron a Kész Átverés, a Huszonegyedik Század és a Gálvölgyi Show.

De sóderből is jut majd bőven Fábry Sándornak köszönhetően, és a magukat a humor nagyágyúiként aposztrofáló Heti Hetes csapata is újra szót kap majd vasárnaponként. A televízió ezúttal is valóságshow-kkal igyekszik a nézettségi grafikonok csúcsára ugratni: hamarosan látható lesz a Bajkeverők cím? reality-tévéjáték, ahol egy tucat lakótelepi és szemlátomást alulművelt fiatal egy rózsaszínre mázolt Roburban tombolja végig a nyarat Tolnától Baranyáig. A közönségfilmek sorában terítékre kerül majd az Aranycsirke-díjas Argo, amely saját alkotója szerint is igazi
"suttyó film", valamint Kern András Csudafilmje és Terézanyu is felvonulnak majd a magyar film képviseletében. Az RTL Klub újdonságai között szerepel Kepes András Világfalu cím? produkciója is, melyben az utazó riporter azt igyekszik kideríteni, vajon a világ különböző kultúráiban élő emberek bölcsebbek-e, mint európai kortársaik. A katasztrófafilmek szerelmeseinek szól a leginkább a Legyek Ura parafrázisnak ható, eddig tizenkét Emmy-díjat besöprő, Eltűntek cím? sorozat. A csatorna tehát, akárcsak a szereplői, továbbra is sajátos módszerekkel küzd a túlélésért.
(Takács Gabriella)

Olvasson tovább: