Kereső toggle

Cognos szoftver a Pepsinél

Továbbítás emailben
Cikk nyomtatása

A budapesti Axis Kft. nyerte meg a Pepsi Americas négy közép-európai országra kiterjedő informatikai alapszoftverének, a Cognosnak disztribúciós – elosztó – tevékenységét. Ennek értelmében a hazai cég lett a cseh, lengyel, szlovák és magyar Pepsi vállalatok regionális informatikai központja.

Csippán János, az amerikai cég "üzleti intelligencia" vezetője szerint a négy ország közötti együttműködés eredménye a központosított beszerzés, a Pepsi számára kedvezőbb pénzügyi feltételek létrejötte, a mindenhol azonos színvonalú szolgáltatások biztosítása és az egyszer?bb kapcsolattartás lesz. 

Hogy a Cognos a budapesti céget választotta disztribúciós központjának, azt két alapvető tényező tette lehetővé: az egyik az európai uniós országok közötti határok megszűnése, a másik pedig a meggyőző szaktudású és referenciájú Axis Kft. felkészültsége a feladatra. Dóczi Barnabás, az új feladatot ellátó cég vezetője a magyar disztribúcióval a négy országban összesen negyven százalékos árbevétel-növekedést tervez. (x)

Olvasson tovább: