Kereső toggle

Szabadidő

AKTUÁLIS
KORÁBBI LAPSZÁMOK

2015. 11. 06. (XIX/45)

Idén decemberben is tervezhetünk romantikus sétákat, apró kirándulásokat karácsonyi hangulatban.
Négy gyermekkel és szállodaipari múlttal mi sem természetesebb, mint hogy egy édesanya minőségbiztosítási védjegyrendszert dolgozzon ki, hogy segítse a családosokat a szálláskeresésben, a szállásokat pedig a minél színvonalasabb szolg

2015. 10. 30. (XIX/44)

A világ különleges országai, szigetei címmel jelent meg nemrégiben a Kódex Kiadó gondozásában Fenyvesi Csaba legújabb, közel 400 oldalas kötete.
Az Északi-középhegység nyugati bástyája, a Dunakanyartól északra fekvő vulkanikus eredetű Börzsöny hazánk kedvelt kirándulóhelye. A Magas-Börzsöny a hegység központi részét képezi.

2015. 10. 02. (XIX/40)

 Mesteri húzással hekkelte meg a korábban klasszikusan már bevált önéletrajz-formátumokat egy amerikai reklámszakember.

2015. 09. 25. (XIX/39)

Fotó: Kronum.com
Néhány éve egy új sport hódít Amerikában, melynek hazánkban is egyre több művelője akad.
 Fotó: mob.hu
Idén másodszor tartottak Nagy Sportágválasztót Budapesten. A több mint 100 sportágat felvonultató kétnapos rendezvény első napján mintegy 140 iskolából több mint 9 ezer gyermek lepte el a sporttelep területét.

2015. 08. 07. (XIX/32)

Aquaréna, amely a maga nemében nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló! Ha szereted a vízi kalandokat, győződj meg róla személyesen! Várunk Mogyoródon, a Hungaroring mellett fekvő 11 és fél hektáros területen.

2015. 07. 31. (XIX/31)

Klezmer, klasszikus zene, folk, jazz, rock, blues és független színház: augusztus 30-tól szeptember 6-ig a zsidó kultúra kerül reflektorfénybe Budapesten.

2015. 07. 24. (XIX/30)

A „sabbatical”-ról, azaz a hatéves munkavégzést követő pi­­he­nésre való felhívásról már a Szentírás könyveiben is olvas­hatunk.
A szerb–magyar határtól nem messze egy természeti csoda szemtanúi lehetnek a helyi lakosok vagy az odalátogató turisták. Pacséron tavaly nyitotta meg kapuit a tófürdő, amelynek erősen sós, fekete vize gyógyhatású.

2015. 07. 17. (XIX/29)

Kim Casipong egy átlagos 17 éves fiatal lány, kedvenc filmje a Jégvarázs, és legkedvesebb időtöltése a karaoke éneklés. Munkája azonban nem egy átlagos tevékenység: kamu Facebook-profilokat hoz létre megrendelésre.

2015. 05. 22. (XIX/21)

Ha egymásra talál egy konyhatündér és egy fotós, abból csak jó sülhet ki. Két anya különleges szempontokat szem előtt tartva készítette el közös szakácskönyvét, melyet a nagyközönség is megismerhet Ízek, étkek, évszakok címmel.

2015. 04. 24. (XIX/17)

A tatai Kristály Imperial Hotel**** büszkén viseli az ország legrégebben működő szállodája címet, amelyet azzal érdemelt ki, hogy az 1770-es évekre tehető elkészülése óta folyamatosan szálláshelyként működik.
Korszakváltás idején, a középkor és az újkor határmezsgyéjén született Machiavellinek a hatalom megszerzéséről és megtartásáról szóló műve, a Fejedelem – s talán ezért is éled mindig újra a történelmi változások alkalmával, amikor a r
Árpád vezér, Géza fejedelem és Dózsa György.
A magyarság ezeréves történelmét csúcstechnikával bemutató computer-animációs rövidfilm született Egerszalókon.

2015. 04. 10. (XIX/15)

Sokáig visszhangzik még a szavakkal le nem írható szörnyűség, ami az Alpokban lezuhant gép utasaival történt. A pszichiátria, a kriminológia jelesei próbálják azóta is legfeljebb közelíteni a történtek mozgatóit.

2015. 04. 03. (XIX/14)

Múlt héten tartotta San Franciscóban az F8 nevű éves fejlesztői konferenciáját a Facebook, ahol számos új technológia és termék került bemutatásra.
A második világháború harmadik évében járunk. Hitler sikeres hadjáratokat vív keleten és nyugaton egyaránt. A szövetségesek hajóit rendre megtorpedózzák a német tengeralattjárók.

2015. 03. 27. (XIX/13)

A gesztenyeliszt népszerű alapanyaggá vált nálunk, neve a köztudatban a paleo szóval párosult.
Honnan ered a teafaolaj? Mi köze a teához? Tényleg jó a pattanástól a körömgombáig mindenre?

2015. 03. 13. (XIX/11)

Növekszik a szociális egyenlőtlenség a nyugati társadalmakban. A kérdés ma már inkább csak az, hogy milyen tényezők erősítik ezt a tendenciát.
A politikai hitnek semmi köze a transzcendens hithez. Legfeljebb csak ahhoz, amit a valláskritika – tévesen és elnagyoltan – feltételez.

2015. 03. 06. (XIX/10)

Joulupukki, a szauna és a nordic walking hazájában hatalmas kiterjedésű fenyőerdők, rengeteg tó, rénszarvasok, sarki fény - mind észak titkairól mesél.

2014. 12. 19. (XVIII/51)

Fényárban úsznak Európa nagyvárosai a karácsonyi vásárok körül, melyekbe az ajándékok beszerzése mellett a hangulat kedvéért is ellátogatnak sokan.
A stílussal kapcsolatos apró, de egyre mélyebb összefüggések felfedezése, megélése engem valahogy feltölt, energiát ad, boldoggá tesz. Az elmúlt két évtizedben sok időt fordítottam a klasszikus öltözködés feltárására, ennek a több évszázados...
Karácsony előtt a játék- és ruhaboltokat járva különösen szembetűnővé válik az utóbbi évek egy sajátos trendje: a koponya­mintás gyermekruhák mellett élőhalott Barbie-leszármazottak jelentek meg az üzletek polcain.

2014. 12. 12. (XVIII/50)

Gera Zoltánról, a Ferencváros labdarúgójáról szuperlatívuszokban beszélnek. Fiatal játékostársait megszégyenítő futó­teljesítményéről, sorsdöntő góljairól, és talán még ennél is fontosabb, hogy példaértékű magán­életéről.

2014. 12. 05. (XVIII/49)

Hajdúszoboszló az egyik legkedveltebb hazai üdülőhely, olyannyira, hogy a „fiatalság forrásaként” is emlegetik újabban az egymásra épülő attrakciók és a többgenerációs egészségturizmusban betöltött vezető szerepe miatt.

Oldalak