hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A nagy Netflix-hazugság
Evangéliumi vezetők cáfolják a keresztény-fóbiás sorozat állításait

2019. 09. 05.
Nagy leleplezésként harangozta be a Netflix a „The Family” (A Család) című új dokumentumsorozatát, ami bemutatja az amerikai politikát állítólag évtizedek óta irányító titokzatos fundamentalista keresztény szervezetet, amely most Trump elnökben találta meg az ideális jelöltjét. A Hetek megkereste az amerikai elnök evangéliumi tanácsadó testületének több tagját, akik „rossz viccnek” és „félrevezető hamisításnak” nevezték a Netflix „dokusorozatát”.

 

Közel 70 éve működik az Egyesült Államokban egy nyilvánosságot kerülő, vallásosnak álcázott csoport, amely a háttérből irányítja az amerikai kül- és belpolitikát. Tagjai és támogatói között nemcsak kongresszusi képviselők és szenátorok vannak, hanem Eisenhower óta az összes amerikai elnök is az ő kottájukból játszik.

A gyűléseik nem nyilvánosak, a vezetőjük soha nem ad interjút, mégis a legbefolyásosabb ember Washingtonban, aki szabadon jár-kel a Fehér Házban és a Kongresszusban. Sőt nemcsak ott, hanem külföldön is bármely ajtó megnyílik előtte, nemcsak a nyugati országokban, hanem a legsötétebb harmadik világbeli diktatúrákban is. Tagszervezeteik mind az öt kontinensen, közel száz országban jelen vannak. Hatalmas és titokzatos befolyásukat pedig az elmúlt években csak tovább növelték, miután Donald Trump elnökben megtalálták a tökéletesen befolyásolható ideális jelöltjüket, a „farkas-királyt”, aki mögé rejtőzve tovább építhetik az „Új Világrendet”, és rombolhatják az amerikai demokráciát. Úgy működnek, mint a maffia, a hallgatási törvényekkel, hűségesküvel, szoros hálózatépítéssel, és a hatalom befolyásolásával a saját céljaik érdekében.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!